Monday 4 August 2014

Ferielejlighed Fuengirola

Vi er en af de etablerede mæglere på den spanske sydkyst og har derfor et stort udvalg af ferielejlighed Fuengirola. Vi har igennem en årrække solgt boliger på det spanske boligmarked og kender derfor til de typiske udfordringer og ønsker til sådanne handler.

En ferielejlighed Fuengirola er for mange jo lig med meget stor luksus. Det at have en feriebolig i udlandet er som regel noget ekstraordinært, men med de store prisfald der har været på det spanske marked og ikke mindst ferielejlighed Fuengirola, er det blevet muligt for mange danskere at købe en bolig på den spanske sydkyst i stedet for et sommerhus i Danmark eller lignende.

Tillige med det har vi pt. et renteniveau der er blandt det laveste i mange år og dermed er selve finansieringen af boligkøbet også blevet billigere. Kombinationen af billig bolig og lav rente har altså givet en del nye muligheder for dem der har interesse i feriebolig i udlandet.

Når det er sagt er der en stor del af boligkøberne af ferielejlighed Fuengirola der faktisk har et pænt kontant beløb at købe for allerede, så det er langt fra alle der har behov for finansiering af boligkøbet, men det er naturligvis noget vi hjælper med såfremt det er nødvendigt og noget vi har gjort rigtig mange gange og dermed stor erfaring i, hvordan det gribes bedst an. Nogen har dog også helt styr på proceduren og har allerede aftalt alle detaljer med deres egen bank i Danmark og det er jo kun positivt for købet af ferielejlighed Fuengirola.

Udover finansiering, skal man som boligkøber naturligvis tænke på at få noget seriøs rådgivning, når man står overfor køb af ferielejlighed Fuengirola. Det er trods alt ikke samme regler som når man handler bolig i Danmark og der kan være barrierer i form af sproget på dokumenter og andet. Vi anbefaler at man bruger en lokal spansk advokat til at styre hele købsprocessen.

For further detail about købe lejlighed Fuengirola Spanien please visit the website.

No comments:

Post a Comment