Monday 16 June 2014

Feriebolig Spanien Benalmadena

Hvis du som mange andre danskere går og overvejer køb af sommerbolig i udlandet, så er feriebolig Spanien Benalmadena da helt klart noget af det som I som familie bør have i tankerne. Området omkring Benalmadena er et af de klassiske områder, hvor mange danskere er rejst til igennem en længere årrække, når valget af ferie er faldet på den spanske sydkyst. Det er også noget der gør at det for mange danskere er naturligt at se på feriebolig Spanien Benalmadena, når familien og man måske nogle gange igennem flere generationer er kommet i området, ja så er det meget naturligt at familierne har en forkærlighed for området og at man derfor år efter år tager tilbage til det område man holder af.

Dette er helt sikkert en tendens man ser hos mange købere af feriebolig i udlandet, uanset om valget af land falder på Spanien, Frankrig eller andre lande.

Det er i høj grad forbundet med traditioner og det giver næsten sig selv, at der er større chance for at man kaster sin kærlighed på et område man har været på ferie i mange gange, end et område man aldrig eller kun sjældent har besøgt. Der er jo en grund til at man har rejst til det pågældende område mange gange.

Det betyder også at hvis man tager på feriebolig messe, så vil køberne være meget klart delt op efter nationalitet og det er svært at få en kunde, der er dybt forelsket i Frankrig til at synes at Bulgarien er det helt rigtige for ham eller hende.

De trends vi ser på de udenlandske boligmarkeder i øjeblikket, går i høj grad med det spanske boligmarked og derfor er feriebolig Spanien Benalmadena bestemt noget af det mere attraktive. Dette skyldes at det spanske boligmarked, har været et af de europæiske boligmarkeder i den absolut største krise og dermed er prisfaldene på netop dette marked også et af dem der har været klart mest markant. Der er altså nu hvor man begynder at kunne se en vending i økonomien, både den europæiske men bestemt også den spanske, mulighed for at erhverve sin drømmebolig til en langt lavere pris end tidligere. Dette endda på et tidspunkt hvor renteniveauerne i de fleste lande også er historisk lave og specielt i Spanien, er renten nu igen faldet ned til et meget lavt niveau. Et niveau der faktisk for kun 1-2 år siden var foruroligende højt.

For further detail about feriebolig spanien benalmadena please visit the website.

No comments:

Post a Comment