Thursday 7 August 2014

Køb feriebolig i Spanien

Sommeren 2014 er igen over os og det gør at mange mennesker igen overvejer køb feriebolig i Spanien. Dette sker som regel i forbindelse med sommerferien, hvor rigtig mange mennesker i forvejen tager til Spanien og så er det nærliggende at benytte ferien til besigtigelse med henblik på køb feriebolig i Spanien.

Der er mange dejlige områder specielt på den spanske sydkyst, hvor de klassiske områder Marbella, Fuengirola, Mijas, Benalmadena osv. er blandt de områder danskerne foretrækker til køb feriebolig i Spanien.

Vi har som mægler været i området igennem en længere årrække og har derfor stor erfaring i salg af feriebolig til danskerne. Vi har et stort udvalg af forskellige ferieboliger på den spanske sydkyst, så hvis du er på jagt efter noget særligt er du meget velkommen til at kontakte os.

I kan se de mange projekter på vores hjemmeside www.ferielejlighederspanien.dk – hvor der også er råd og vejledning til blandt andet købsproceduren, besigtigelsesture eller andet relevant i forbindelse med køb feriebolig i Spanien. Det kunne f.eks. være finansiering til køb af ferieboligen, hvor det jo er muligt at få lån igennem Nykredit således at man har en dansk bank til finansieringen af køb feriebolig i Spanien. Dette vil ofte være en smule nemmere end at benytte en spansk bank og for de kunder der i forvejen har Nykredit vil det selvfølgelig være noget nemmere, da de har de fleste relevante oplysninger til brug for kreditvurderingen.

Lad os høre fra dig såfremt I har mod på en besigtigelsesrejse eller har andre spørgsmål til spanske ferieboliger.

For further detail about ønsker at købe ejendom i Spanien please visit the website.

No comments:

Post a Comment