Wednesday 9 October 2013

Tvangssalg af feriebolig Spanien

Vi udvælger kun de mest attraktive feriebolig i Spanien til de bedste priser og udbyder dem her på vores hjemmeside www.ferielejlighederspanien.dk.

Vi samarbejder med de fleste spanske banker, hvilket giver os eksklusiv tilgang til deres boliger/tvangssalg af feriebolig i Spanien.

Tvangssalg er ofte noget der skal foregå hurtigt og derfor sker det også at vi ved tvangssalg af en feriebolig i Spanien, får nøgler til emnet inden vi har nået at lave salgsopstillinger til hjemmesiden m.v. og at disse derfor først sendes ud til alle i vores nyhedsbrevskartotek. Derfor vil det være en fordel at være tilmeldt vores nyhedsbrev om feriebolig i Spanien, således at I kan se alle de tilbud vi har tidligst muligt.

Ved køb af feriebolig Spanien fra en af de spanske banker, der skal have solgt ud af disse, har I muligheden for at gøre en ekstraordinær god handel. Bankerne er underlagt meget stramme regler for nødlidende projekter og derfor er ejendomme blandt noget af det, som de meget gerne vil af med. Det har stor betydning for salgsprisen – især hvis salget af den konkrete ejendom ikke skal tage virkelig lang tid.
Alt i alt er det super godt for køberne af feriebolig i Spanien, som kan nyde godt af lave priser på boliger over hele sydkysten og dermed gøre en god handel.

Kontakt os hvis du har specifikke spørgsmål til køb via en spansk bank. Vi kan hjælpe dig da vi har købt en del ud af spanske banker i de senere år.

For further details about Feriebolig i Spanien and Feriebolig Spanien please visit the website.




No comments:

Post a Comment