Monday 7 October 2013

Køb af lejlighed Spanien

Advokaten har, inden vi starter salget af lejlighed Spanien, undersøgt om byggetilladelser, ejerforhold samt forsikring af færdiggørelse er i orden.
Bestemmer man sig for at købe fast ejendom i Spanien på besigtigelsesrejsen, betales der nogle gange et reservationsgebyr for at reservere ejendommen. Yderligere betales der ved køb af lejlighed Spanien i de fleste tilfælde en udbetaling. Betaling af udbetalingen sker efter aftale, men er typisk ca. en måned efter kontraktunderskrivelse.
I god tid før huset/lejligheden i Spanien er færdigt, ansøges om lån i enten dansk eller spansk Realkreditinstitut. Danske realkreditinstitutioner giver først lån når skødet er underskrevet, men man kan søge om forhåndsgodkendelse. Vi samarbejder med en række forskellige danske banker på området. Alternativt kan resten af købesummen for lejligheden i Spanien betales kontant ved skødeskrivning.
Man skal herudover forvente omkostninger til salær hos advokaten, notar, samt til registrering af el- og vandforhold.
Hvis der optages lån skal man ligeledes kalkulere med at der vil være låneomkostninger forbundet med finansieringen af lejlighed Spanien.
Det er muligt at lave en fuldmagt til advokaten, og få ham til at sørge for, at alle papirerne bliver behørigt underskrevet hos notaren, således at man ikke selv hele vejen under handlen behøver at befinde sig i Spanien.
Vi er altid til rådighed med yderligere informationer og hjælp hvis I har spørgsmål angående konkrete købsprocedurer ved køb af lejlighed i Spanien.
Vi har gennemført et meget stort antal handler og kender derfor de typiske problemstillinger der kan opstå og dermed kan vi være med til at undgå dem for jer.
For further details about Huse til salg i Spanie and Feriebolig i Spanie please visit the website.






No comments:

Post a Comment