Sunday 1 December 2013

Feriebolig i Spanien - noget nyt under solen?

Vi vil prøve at give en status på det spanske boligmarked, for at I kan træffe beslutning om det er et marked I tør investere i.

Lige netop Feriebolig i Spanien er noget der interesserer danske boligkøbere meget. Spanien er stadig det foretrukne land når danskerne skal købe feriebolig.

På en af de seneste ferieboligmesser i Danmark viste en meningsmåling at langt størstedelen havde interesse i Spanien og at lande som Frankrig og Tyrkiet lå et stykke efter som de næste lande.

Vi ser dette som et vidnesbyrd om flere ting. 1) Danskerne har tradition for at rejse til Spanien 2) Priserne på spanske boliger er blandt de lande hvor priserne er faldet mest siden 2008 og det gør at selvom mange har tabt penge, så har andre fået råd til at købe feriebolig i Spanien.

Sammenligner man med et af de andre store lande hvor danskerne køber feriebolig nemlig Tyrkiet, så faldt priserne der også meget gennem krisen, men til gengæld er disse nu igennem de sidste 2 år begyndt at stige og det gør at forskellen til det spanske boligmarked, som har fortsat sit fald har fået en endnu større fordel set fra købernes side.

Den spanske økonomi ser nu ud til at være på rette vej igen. Der er flere gode indikatorer på dette og generelt har verdensøkonomien fået det lidt bedre. Dette danner i vores optik basis for at tidspunktet at købe feriebolig i Spanien på er godt. En kombination med et af de mest faldende markeder og at indikatorerne er ved at vende, plejer at være et godt tidspunkt at investere på.

Hvis I ønsker mere nyt om det spanske boligmarked så kontakt os via www.ferielejlighederspanien.dk, da vi altid har fingeren på pulsen omkring feriebolig inSpanien.

For further detail about Feriebolig i Spanien with ferielejlighederspanien please visit the website.

No comments:

Post a Comment